MINI ME ~

My photo
once you make good thing to other you'll get it back

Friday, 10 February 2012

HAPPY HOUR !

happy , happy , happy .. i know u better la .. ur decent .. kind-hearted and u'll not leaving me right ? i knew it for ever .. feeling cozy when im with u .. ur a good place to land head on ur shoulder , hearing all my problems and put up smile on my face , i love you .. thanks darling .. i hope ur not change and i know u will not ..

Saturday, 4 February 2012

MAAFKAN AKU !

hari ni , nak mohon maaf kat semue org .. dr aku kcik sampai besa .. org yg aku penah buat sala ,, sume aku nak mntak maaf seikhlas hati aku .. kgkwan aku , all la .. aku mnykitkan hati korg ka , sala ckp ka , terambik pakwe ka , terkurang aja ka , teramik hati korg ka n ta pulang kan ka ., maaf k !

WILL BE CONTINUED ~ LATER LA ..  TATA ..

Thursday, 12 January 2012

USTAZ DON DANIYAL DON BIYAJID

asalamualaikum .. hari ni nak crite pasal someone yg da buat aku jatuh hati kat die sebab AGAMA nye .. tiap hri kalo bole na dgr ceramah die . suke sgt sbb die pndai mnarik hati org n ceramah yg di smpaikan pun sgt brmakne untk diri ni .. trime kasih .. ya allah , indah nye bile cinta yg dtg adalah kerana mu .. kalau la suatu hari nnti aku kawin ,, aku harap sgt dpat suami yg mcm ustaz don .. bahagie nyee .. aku ade someone yg bole ajr agame untk aku , jdik imam aku , jage aku dgn pgangan agame yg benar . amin .. tp , setiap kate2 al-quran itu benar .. yg baik untk yg baik dan yg jahat dgn yg jhat .. aku sdar , diri ni prnah terlupe dan ya allah , ampuni aku ya allah .. kalo lah dah tkdir tntukan bgtu , aku cube jdk yg terbaik n trime sume nye sbagai ujian tuhan untk aku . dan jgk , sbagai pganti semue ksalahan yg prnah aku lakukan .. alhamdulillah , syukur kat tuhan sbb aku rase ade prubahan yg baik dlm diri ni . org lain mgkn tak nmpk , tp , dlam hati ni , aku sndri yg taw ! rase cnte kan agame 2 , kuat sgt ... kalau bole na jdk mcm ustzah firuz .. pndai n bjaye jgk lam agame .. kalo lah bole undurkan mase ni . astagfirullahalazim .. ampun aku ya allah .. prkare yg da lpas , jgn di hirau , cube untk berubah n tetap pndirian 2 . aminn . harap aku bole bjaye dalam dunie ni dan di akhirat . amin ya allah ,

terime kasih ..

Tuesday, 20 December 2011

FATIN MAZLAN .

fatin , ily ! you're are my bestie sygg , . i'm srry for the mstke we both run in . i'm so srry for the trstworthy thngs that i cant afford u . btw , thanks for all your help ands those hint we both prties shared , glad n hppy to hve u as my very good soulmte . haha , can't forget bout frst impression on fatin mazlan , i thought she was someone annoying and arrogant . urgh , hate it . but , when we're in the same class , i knw she's kind and the kndness i felt when fatin mazlan helped me when i was really sick . oh friend , i'm so lucky to hve u . haha .
p/s : MATH MODE WAS HILLARIOUS AND WE'RE INSANE !

annoying

laa aku tak nak la boy kau babe . tlong la , psal laki pon nak gaduh kaa ? kalau kau tak kawen ngan die , aku tataw la nak ckp ape ! memalukan taw . ape2 pun , hope kau bjaye ja lahh k . aku da mntak maaf mksd nye aku iklas . kau 2 , psitive thinking la minah ,. aku ade boy sndri lah , takat nak kwan pon dgn pakwe kau 2 pun kau nak bsing mcm la laki kau kne kebas ! gilee ka ? mrapu jaa . da la babe . stop la being ths stupid k . ishh , memalukan .

Saturday, 15 October 2011

LELAKI .

seorang lelaki tu mula nye dr nabi adam a.s . kmudian , dr tlang rsuk nabi adam la trcipta nye hawa . jd , laki lbih mndahului prmpuan dr ape2 segi pun . khas untuk laki2 ,

L : LAMBANG KEKUATAN SESUATU UMMAH .
E : ENGKAU TEMPAT WANITA BERLINDUNG .
L : LENGKAPI KEPERLUAN TANGGUNGAN KELUARGA DAN DIRI .
A : AYAH , ANAK , ABANG , DAN ADIK YG TERBAIK YG BOLEH MEMIMPIN KELUARGA     DALAM SUSAH DAN SENANG .
K : KORBAN DIRI DEMI NEGARA DAN ORG TERSAYANG .
I : IMAM DAN PEMIMPIN KE ARAH KEJAYAAN DUNIA DAN AKHIRAT .

dunie zaman skrg neh , memang prmpuan lbih pandai dr laki , tp , itu sbb sifat pmalas laki2 skrg . kalau na di ikut kan , kalo sorg laki 2 blaja mcm mane pmpn blaja , prcaye lah , LAKI2 LEBIH BIJAK DARI PREMPUAN. contoh terbaik , my LOVELY EX-PRIME MINISTER ,
TUN DR. MAHATHIR

dalam islam pulak , sememang nye , org laki yg akn jd imam . laki yg akn mmimpin ! laki yg akn tunjuk kan jalan yg benar . laki yg akn mmimbing . contoh nye ,
USTAZ FARID RAVI ABDULLAH
AND , THE MOST LOVING AND IMPORTANT PERSON IN MY LIFE , MY FATHER .



EN.AZAHAR
AYAH , SELALU KERJA KUAT UNTK KTRG SMPAI SUSAH NAK JUMPE AYAH SLALU . TP , AYH USEHE KAN JUGAK TUK BLIK UMAH HARI2 WALOPON AYH KEJE KAT LUAR NEGERI SEMBILAN NI . TULAH JASA AYAH !

SO , HARGAILAH SETIAP LAKI YG ADE DGN KITE LBIH2 LG YG MMIMPIN KITE KE ARAH KEJAYAAN DAN KEBAIKAN . LAKI2 KAT LUAR SANE PLAK , SEDARLAH YG KITE HIDUP BUKAN UNTK DUNIE SAJE ~

srry kalo ade yg salah , and , thanks guys !